Online succes met selfies

Wil jij jezelf vol zelfvertrouwen online boosten en impact maken met waanzinnig beeldmateriaal met jouw unieke verhaal? 

En dat met het gemak van je smartphone?

Online succes met selfies: voor en na de cursus

Hoe voorkom je dat jij een grijze muis wordt op social media en niet meer gezien wordt door je potentiële klanten?

Online zichtbaarheid als ondernemer is de dag van vandaag niet meer weg te denken om de juiste klanten aan te trekken.   

Niet met saaie stockfoto’s of met productafbeeldingen, maar wel met pure beelden die laten zien wie jij bent, waarvoor je staat en wat je te bieden hebt.

Personal brand fotografie is belangrijk om jouw boodschap professioneel weer te kunnen geven, zodat jij meer opvalt.

Maar wat als je geen geld hebt om telkens een dure fotograaf in te huren?

En je wilt wél elke dag shinen op de sociale media platformen? 

Hoe doe je dat dan?

 

Because
every picture
tells a story...

Stel je voor… 

Dat er een manier is om je eigen professionele personal brand foto’s te maken gewoon met je smartphone…

Dat  je weet hoe je een locatie aankleedt en welke materialen je nodig hebt om jouw verhaal te vertellen…

Hoe zou het voor je zijn als je zelf in staat bent een fotoshoot op te zetten – in je eentje – waarmee je supercoole foto’s maakt? 

Dat je in overvloed beeldmateriaal beschikbaar hebt en elke dag kunt ‘shinen’ op de social media platformen…

Wat gaat er dan voor jou veranderen? 

Meer volgers…  Meer klanten?  

Ik ben Kim, personal brand en marketing fotograaf voor high-level ondernemers.

En ik help online ondernemers om hun eigen unieke verhaal te vertellen.

Portret Kim Marivoet

Ik run een succesvolle fotografie business, en als de situatie het weer toelaat, vlieg ik straks weer de wereld over om ondernemers te volgen en vast te leggen.

Echter, door de veranderende situatie met Covid en een halfvolle agenda, heb ik nu meer tijd om jou te helpen.  

Met mijn achtergrond en ervaring met bekende en onbekende topondernemers, maar ook met sterke merken weet ik perfect wat jij nodig hebt om jouw boodschap overtuigend en krachtig over te brengen op sociale media.

Ik kan je advies geven hoe je snel en eenvoudig een personal brand opbouwt en je kan onderscheiden als (online) coach, consultant, expert, designer, wereldverbeteraar met de gekke ideeën.    😉

En dat is NIET altijd met de perfect ogende Instagram feed!

Of poseren met een (leeg) koffiekopje.  🙂

Logo Online Succes met Selfies

Online Succes met Selfies is een digitaal programma voor elke ondernemer die geweldig beeldmateriaal wil hebben, maar geen budget heeft om telkens een dure fotograaf in te huren.

 Je krijgt een toegankelijke video training waarin ik mijn exacte proces deel hoe ik de personal brand van mijn klant-ondernemers versterk door krachtig beeldmateriaal.

Beelden die spreken, jouw boodschap weergeven, vertrouwen uitstralen, professioneel ogen en die tegelijk kwetsbaar, menselijk en toegankelijk zijn.

En ik ben er bij elke stap die je zet op je pad naar een sterkere online zichtbaarheid.

Wil jij in 5 weken van een rommelige mwoahhhh selfie tot hoogwaardige en professionele personal brand foto’s die impact maken bij je publiek?

Vrijdag 23 oktober zijn we met een nieuwe groep ondernemers gestart.

Je kan niet meer deelnemen, maar als je graag op de hoogte wordt gehouden van de volgende startdag, laat dan via onderstaande knop even je gegevens achter.

"Ik heb je leren kennen bij de Mastermind met Eelco de Boer en Dolly Heuveling van Beek in Miami. Behalve dat je schitterende foto’s maakt, ben je een innemende, zeer fijne persoon, die sprankelt en prettig communiceert. Ik heb zelf nog niet de volledige cursus kunnen doen jammer genoeg, maar wat ik heb gezien is zeer waardevolle informatie op een vriendelijke en enthousiaste manier gepresenteerd en ook helder verwoord! De Vlaamse taal en uitdrukkingen zijn voor Nederlanders zoals ik ook goed te volgen en geven het geheel ook extra charme. Ik ben dus enthousiast over jouw goede, zeer praktische cursus! Mooi onderdeel ook dat je helpt met intunen op wat verbeeld mag worden en wat de persoonlijke boodschap/ sfeer is van je bedrijf. Ik zou je lessen zeker aanbevelen aan collega ondernemers."
"Een beeld zegt meer dan duizend woorden, als creatief ondernemer en mediafiguur moet niemand me daarvan overtuigen. Het feit dat ik voor een fotoshoot al met Kim kon werken met een mooi resultaat en na een geweldige coronashoot tijdens de lockdown was ik meteen verkocht om ook de online selfie lessen voor ondernemers als proefkonijn te testen. Wat ik kreeg was spot on! Handige tips zowel bruikbaar voor een ervaren model als ikzelf, als dingen die een starter die nooit voor een camera kwam zullen helpen. Dat allemaal in een handig overzichtelijk formaat. Snackbare content waar je iets van opsteekt, wie is daar niet voor te vinden! En laat ons eerlijk zijn ook jij kan je niet permitteren met de huidige smartphones om niet te weten hoe je dat ding bedient. Daarnaast weet je heus zelf wel welke kant van jezelf je letterlijk en figuurlijk wil tonen maar dat dan ook in praktijk brengen geloof me daar kan je Kim haar tips als geen ander voor gebruiken."
online succes met selfies
online succes met selfies

In 4 modules leer ik je hoe je online succes boekt met selfies.

01.

Bouw je personal brand

Hier zetten we echt de basis neer voor je personal brand. We bepalen je stijl en creëren je verhaallijnen.

Module 1

02.

Bouw je beeldbank

In deze module vertel ik je op een praktische manier hoe je jouw mooiste personal brand beelden zelf kan maken en wat je daarvoor nodig hebt.

We bespreken hoe je zonlicht inzet buiten én binnen, welke kadrages je best gebruikt, wat de onbewuste boodschap is van poses,  …

Module 2

03.

Bouw je setup

We gaan nog een stapje verder en verdiepen ons in die dingen die ervoor zorgen dat we van onze foto een verhaal maken dat écht binnenkomt bij je klant.

Ik geef je tips over locaties, accessoires, hoe je storytelling inzet, …

Module 3

04.

Je finishing touch

Deze module is de kers op de taart. Ik laat je zien hoe je je foto’s zo kan bewerken dat je helemaal verliefd wordt op het eindresultaat en niet kan wachten om ze te delen.

Module 4

Van mwoaahhh… naar WOW! In 4 modules

Vier modules, that’s all it takes. In vier modules en 23 video lessen leer ik je hoe je met je smartphone personal brand foto’s neemt, zodat je super blij bent met het resultaat en niet kan wachten om ze online te delen.

Voor...
online succes met selfies
arrow
mwoahhh
wowww
Na...
Online succes met selfies: het resultaat

Vrijdag 23 oktober zijn we met een nieuwe groep ondernemers gestart. Het is niet meer mogelijk om nu nog mee in te stappen, maar als je graag op de hoogte wordt gehouden van een volgende startdag, geef dan even je contact gegevens door via de knop hieronder.

Frequently Asked Questions

Eerlijk?

Dat weet ik nog niet.  

Momenteel staat midden januari op de planning, maar het kan ook vroeger of later zijn.

Sowieso behoud je levenslange toegang tot het programma en je kan de modules raadplegen en terugkijken zo veel je wil

Ook krijg je toegang tot updates en toevoegingen in de toekomst.

Na je aanmelding, krijg je toegang tot onze besloten Faceboook groep.  Daar ben ik tijdens de duur van het programma op dagelijkse basis (weekdagen) beschikbaar voor al je vragen en krijg je feedback op je gemaakte beelden.

Je beeldmateriaal is het eerste wat je volger of kijker van je ziet. In een oogwenk wordt er beslist om ze jouw content gaan consumeren of niet. Als je visual niet “on point” is en uitnodigt om verder te lezen, dan wordt ook je content niet geconsumeerd.

Vraag je even eerlijk af of je ook voldoende business haalt uit je following. Word je boodschap echt gelezen en bereik je de juiste mensen? Indien ja, supergoed bezig!

Online Succes Met Selfies kan een aanvulling zijn voor de professionele shoots die je laat doen en beeldmateriaal van beiden kunnen uiteraard gecombineerd worden. Je hebt niet altijd een fotograaf bij de hand en met Online Succes Met Selfies maak je zelf je mooiste beeldmateriaal, ook wanneer je bijvoorbeeld op vakantie bent. 

Ik reis met en voor ondernemers de wereld rond om hun unieke verhaal in beeld te brengen. Ik tune echt in op de verhaallijnen, wat er juist nodig is op dat moment (beeldmateriaal voor een campagne, voor een webinar, voor een launch, voor de nieuwe website, voor een e-book) en de shoot is echt op maat gemaakt.

Locaties, accessoires, aanpak, transport, make-up en styling, alles wordt op maat bedacht en uitgevoerd. Omdat deze high-end shoot (nog) niet voor iedereen is weggelegd, is mijn digitale  programma een mooie tussenstap.

Ik leer je namelijk alle stappen die ik zelf ook doe wanneer ik een shoot voor een klant uitdenk en plan.  Ik deel je mijn praktische tips & tricks over het maken van foto’s, maar ik laat je ook zien wat er op een dieper level nog allemaal meespeelt.